Ahmet ve Özlem çifti 22 Ekim Nişan İzmir

Tufan bey selamlar.
Çok güzel bir nişan organizasyonu oldu sayenizde. Bu vesileyle nişanda görev alan herkese teşekkür etmiş olalım bir defa daha. 
Elbette sizin payınız çok önemliydi. Nede olsa tüm eğlenceyi müzik ve dansı siz yönettiniz. 
Araştırıp sizi tercih etmiştik sonuçta. Eşimle o dönemde neredeyse tüm videolarınızı ve sitenizdeki bilgileri incelemiş ve diğer sitelerle
ve yayınlanmış videolarla kıyaslamıştık. Referanslarınızdan da bildiiğimiz bazı yerleri arayıp sormuştuk emin olmak için. 
Tüm bunlardan sonra da siz nişan gecemizde ne kadar isabetli bir seçim yaptığımızı, performansınızla ispatlamış oldunuz. 
Bize ve misafirlerimize yaşattığınız bu güzel organizasyondan dolayı teşekkür ediyoruz. Başarılarınızın devamını diliyoruz.
Saygılarımızla.



 Aradığınız dj bu adreste.

+90 532 382 88 03

http://www.youtube.com/c/DüğündjOrganizasyon
https://dugunvedjorganizasyon.blogspot.com
https://www.facebook.com/groups/dugundj.net
https://www.facebook.com/groups/duguntelasi
Email: izmirdugundj@gmail.com

İzmir Party, Event Dj, Düğün Dj, Nişan Dj, Kuşadası Dj, Kına Dj, Wedding Party, Dj Türkiye, Gelin, Damat, Müzik, Dj Organizasyon, Müzik Organizasyon, Dj Event, Düğün Dj Fiyatları, İzmir Müzik Organizasyon, İzmir Dj Fiyatları, Ücretsiz Dj Kursu, Dj Kursu İzmir, Bayan Dj Fiyatları, Kına İçin Dj, Nişan İçin Dj, Düğün Dj Hizmeti, Düğün İçin Dj, Düğün Dj, Kına Dj, İzmir Müzik, İzmir Dj, İzmir Organizasyon, İzmir Düğün,